0
Fudbal

BOMBE ! Eto u Čelsiju, Suarezova destinacija je Bajern!

Objavljeno: 11.08.13 u 23:54

eto

Kako saznaju svetski mediji, Samjuel Eto je na korak od prelaska u Čelsi, gde će ponovo sarađivati sa Žozeom Murinjom, koji je insistirao na njegovom dolasku! Anži je rešen da proda svog najskupljeg igrača, a plavci voljni da mu ponude veliku platu i eto Etoa na Stamford Bridžu. Ovu vest je preneo Sky i saopštio da nema ništa od Etoovog povratka u Italiju, bilo u Inter, bilo u Napoli, i baš zato su Napolitanci izgleda angažovali Alesandra Matrija iz Juventusa.

A druga bomba za laku noć – Luis Suarez je velika želja Pepa Gvardiole, a iako su čelnici Bajerna rekli da je prelazni rok završen, može lako da se desi da iskeširaju oko 45 miliona funti za Urugvajca. Među Suarezovim menadžerima je i Gvardiolin brat Pere, koji navodno ubeđuje Luisa da izabere Bavarce. Još nema potvrde ove vesti, ali ona uopšte nije nerealna, jer se i ranije pominjala ova mogućnost, a nije ni čudo što se priča da bi Bajern mogao da proda Mandžukića.

Još kada na sve ovo dodamo da navijači Liverpula traže od gazde da proda Suareza…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter