0
Košarka

Zvezda otputovala na Zlatibor

Objavljeno: 10.08.13 u 13:39

kosarkasi Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su na Zlatibor gde će do 30. avgusta obaviti bazični deo priprema.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić u prvoj fazi rada na Zlatiboru na raspolaganju će imati 13 igrača: Borisa Savovića, Marka Simonovića, Branka Lazića, Aleksandra Cvetkovića, Bobana Marjanovića, Dušana Ristića, Marka Tejića, Nikolu Rebića, Marka Gudurića, Branu Đukanovića, Nikolu Čvorovića, Ognjena Dobrića i Nikolu Markovića. Od 20. avgusta ekipi će se priključiti i trojica Amerikanaca Demarkus Nelson, Blejk Šilb i Čarls Dženkins.

Ekspedicija crveno-belih biće smeštena u hotelu „Wai Tai“ koji ispunjava visoke standarde. Opremljen je komfornim sobama, a u sklopu hotela nalaze se košarkaška dvorana teretana i travnati tereni.

Treneru Dejanu Radonjiću će na pripremama na Zlatiboru asistirati pomoćni treneri Velibor Radović, Saša Kosović, Nikola Birač, kondicioni trener Dragan Gačević, fizioterapeut Milorad Ćirić i doktor Boris Gluščević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter