0
Košarka

FOTO:STARSPORT

„Orlovi“ na ispitu u Areni

Objavljeno: 10.08.13 u 12:29
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Večeras u Kombank areni svi ćemo imati priliku da vidimo na delu košarkaše Srbije i u kakvoj formi se trenutno nalaze.

U sklopu priprema za Eurobasket koji je na programu od 4. do 22 septembra u Sloveniji reprezentacija Srbije je domaćin turnira „Trofej Beograda“.

„Iza nas je najteži deo priprema u Sloveniji, uspešno odrađen. “Trofej Beograda” je bitan turnir da bismo vudeli gde smo trenutno i da ispravimo greške. Očekuju nas jake utakmice, sa odličnim protivnicima. Lepo je što igramo pred domaćom publikom i nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak“, izjavio jeNemanja Nedović.

U polufinalu turnira izabranici Dušana Ivkovia će odmeriti snage sa najboljom selekcijom Ukrajine (21,00), dok se u drugom polufinalnom duelu sastaju Slovenija i Turska (18,30).

U nedelju su na programu finalni mečevi, utakmica za treće mesto je zakazana za 18,30 časova, a finale od 21,00 sat.

Srbija će odigrati u ponedeljak i prijateljski meč selekcijom Rusije. Ulaz za sve mečeve u beogradskoj Kombank areni je besplatan, pa je ovo idealna prilika za sve ljubitelje košarke da uživaju u ovim duelima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter