0
Košarka

Maljković prognozira sumrak favorita

Objavljeno: 10.08.13 u 19:12

boza maljkovic

Selektor košarkaške reprzentacije Slovenije Božidar Maljković najavljuje više nego uzbudljivo Evropsko prvenstvo koje će se u septembru održati upravo u ovoj bivšoj jugoslovenskoj republici.

„Pre dve godine u Litvaniji su svi veliki igrači učestvovali zbog štrajka u NBA, ali sada neće biti takav slučaj. Velikim reprezentacijama se nisu odazvali veliki igrači, a mali su se pojačali Amerikancima, koji su na sumnjiv način dobili pasoše, tako da će takmičenje biti ujednačeno. Biće sumrak favorita na papiru“ – objasnio je Maljković svoju teoriju.

Slovenci su u dosadašnjem delu priprema odigrali vrlo dobro.

„Sve je podređeno 4. septembru, kada počinje Evropsko prvenstvo. Do sada smo dobili svih pet pripremnih utakmica i imali dobar odnos prema radu, iako smo puni otkaza – kao i Srbija“ – kazao je iskusni stručnjak.

Slovenija igra na Trofeju Beograda i u polufinalu će se danas od 18.30 časova sastati sa selekcijom Turske, dok  u drugom polufinalu igraju Srbija i Ukrajina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter