0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Crno – belima obećana pomoć

Objavljeno: 10.08.13 u 15:33

PARTIZAN-LUDOGOREC-UEFA-QUALIFICATIONS-CHAMPIONS LEAGUE

Delegacija Sportskog društva Partizan sastala se sa čelnicima Vlade Srbije, a predsednik Duško Vujošević rekao je danas da im je obećana pomoć kakvu očekuju od države.

„Na molbu i zahtev Sportskog društva Partizan, koji je upućen regularnim pisanim putem, naša delegacija je bila juče u Vladi Srbije na sastanku sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem, a sastanku je prisustvovao i premijer Ivica Dačić…Ako se obećanja ispune, možemo reći da je to onakva pomoć države kakvu očekujemo u teškim vremenima za nas i državu“, rekao je Vujošević agenciji Beta.

Vujošević je prošle nedelje javno pozvao Vučića da pomogne, ocenivši da on ima najviše vlasti i da treba da pokaže najviše odgovornosti.

„Zahvalni smo na izdvojenom vremenu, koje je posvećeno problemima klubova našeg sportskog društva i traženju zakonskih i regularnih mogućnosti da se pomogne u prevazilaženju tih problema. Zahvalni smo kako je sastanak organizovan i kako je protekao. Ako se realizuju data obećanja, smatraćemo da je država u meri koliko je moguće u ovako teškoj situaciji pomogla sportsko društvo Partizan na adekvatan način“, rekao je Vujošević.

Vlada je predstavnicima SD Partizan obećala pomoć oko sponzorstava javnih preduzeća, rešavanja „u zakonski okvirima“ pitanja poreskog duga košarkaškog kluba, pomoć u pronalaženju banke koja bi fudbalskom klubu dala kredit sa hipotekom sportskog centra Teleoptik, zatim rešavanje spora vlasništva stadiona Partizana, čiji je vlasnik Sportsko društvo.

Pomoć je obećana i vaterpolo klubovima Partizan i Crvena zvezda, kao i pomoć oko rešavanja spora vlasništva bazena na Banjici.

Delegaciju su činili Vujošević, član Upravnog odbora fudbalskog kluba Milan Obućina, predsednik košarkaškog kluba Predrag Danilović, kao i predsednik vaterpolo kluba Aleksandar Šoštar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter