0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Teodosić još uvek nije otpisan

Objavljeno: 09.08.13 u 18:10
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pojedinim sportskim portalima u Srbiji pojavila se informacija da će Miloš Teodosić definitivno propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Sloveniji zbog povrede te se tim povodom oglasio i doktor reprzentacije Srbije Dragan Radovanović.

„Miloš Teodosić trenira po individualnom programu već 22 dana i u tom periodu pažljivo se prati reakcija njegovog povređenog mišića na napore. Proces i program njegovog oporavka upravo se baziraju i koriguju na osnovu reakcije mišića na različite stepene napora. Ni jednog trenutka ne želimo da rizikujemo da se njegova povreda pogorša, a činimo sve da ga oporavimo što je moguće ranije. Pregledi se obavljaju redovno, jednom do dva puta nedeljno, i prate se svi bitni medicinski parametri. Da li će se Teodosić na vreme oporaviti i da li će moći da igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, u ovom trenutku još uvek ne može da se kaže“ – poručio je doktor Radovanović.

Podsećamo da je selektor Duašn Ivković u četvrtak izjavio da će čekati Miloša Teodosića do poslednjeg dana pošto je igrač izrazio želju da igra za nacionalni tim na takmičenju u Sloveniji, ali i zato što je veoma važan iggrač za tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter