in , ,

Teodosić još uvek nije otpisan

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pojedinim sportskim portalima u Srbiji pojavila se informacija da će Miloš Teodosić definitivno propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Sloveniji zbog povrede te se tim povodom oglasio i doktor reprzentacije Srbije Dragan Radovanović.

„Miloš Teodosić trenira po individualnom programu već 22 dana i u tom periodu pažljivo se prati reakcija njegovog povređenog mišića na napore. Proces i program njegovog oporavka upravo se baziraju i koriguju na osnovu reakcije mišića na različite stepene napora. Ni jednog trenutka ne želimo da rizikujemo da se njegova povreda pogorša, a činimo sve da ga oporavimo što je moguće ranije. Pregledi se obavljaju redovno, jednom do dva puta nedeljno, i prate se svi bitni medicinski parametri. Da li će se Teodosić na vreme oporaviti i da li će moći da igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, u ovom trenutku još uvek ne može da se kaže“ – poručio je doktor Radovanović.

Podsećamo da je selektor Duašn Ivković u četvrtak izjavio da će čekati Miloša Teodosića do poslednjeg dana pošto je igrač izrazio želju da igra za nacionalni tim na takmičenju u Sloveniji, ali i zato što je veoma važan iggrač za tim.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Stojanović očekuje pobedu u Ivanjici /VIDEO/

Vojvodina smenila Karamana