0
Domaći fudbal

Rašović: Želimo sedmu titulu /VIDEO/

Objavljeno: 09.08.13 u 15:28

Untitled-1

Počinje nova šampionska trka u Srbiji, a i ovoga puta fudbaleri Partizana najveći su favoriti da prvi prođu kroz cilj.

Crno-beli poslednjih šest godina nemaju premca u srpskom fudbalu, pa je nekako logično da i ove sezone budu glavni kandidati za slavlje na kraju šampionata, a prva prepreeka na tom putu im je sutrašnji meč protiv Novog Pazara (19.00)

Razlika je u tome što ove sezone Vojvodina ima veoma kvalitetan tim, koji i na evropskoj sceni pruža sjajne rezultate, ali trener Vuk Rašović nema dilemu ko je bolji.

– Vojvodina je odlična ekipa, igraju zaista dobro i beleže dobre rezultate, ali za mene je Partizan najveći favorit za titulu.

Osvojili smo poslednjih šest titula u Srbiji i mi želimo da nastavimo s tom serijom. Protiv Ludogoreca smo igrali dobro, pokazali da podižemo formu i ja verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Naš osnovni problem u ovom trenutku je upravo taj što nemamo kontinuitet mečeva, pa nema sumnje da ćemo rasti iz nedelje u nedelju.

Radimo u velikom klubu, znam da je pritsiak veliki, ali ja radim najpoštenije što umem i ostale stvari me ne zanimaju, pa ne želim da ih komentarišem. Koncentrisan sam na Pazar, jer je svaka sledeće utakmica najvažnija i tako će uvek biti – kaže trener Vuk Rašović.

JSL 1.kolo:
Subota:
Rad – Čukarički (17.30),
Sloboda – Spartak (17.30),
OFK Beograd – Voždovac (17.30),
Partizan – Novi Pazar (19),
Radnički Niš – Radnički Kragujevac (20),
Jagodina – Napredak (20).
Nedelja:
Javor – Crvena zvezda (18),
Vojvodina – Donji Srem (20).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter