0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Radosavljević na saslušanju

Objavljeno: 09.08.13 u 11:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević, koji je u utorak posle meča sa Ludogorecom preskočio ogradu na stadionu i skinuo kapitensku traku Marku Šhepoviću, biće saslušan danas u policiji, javlja Tanjug.

Kako navodi B92, napadač Partizana već je juče dao izjavu policiji povodom ovog incidenta.

Uprkos objašnjenju Šhepovića na nedavnoj zajedničkoj konferenciji za novinare, da je Radisavljeviću dobrovoljno dao traku, policija će tužilaštvu predložiti pokretanje postupka protiv Radisavljevića.

Šćepović je zamenik kapitena crno-belih, a traku je preuzeo od Saše Ilića prilikom izmene u 68. minutu utakmice. Napadač je, međutim, već duže vreme na udaru navijača koji mu zameraju da se ne zalaže dovoljno na terenu.

Vođa navijača Partizana pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja tokom utakmice Lige Evrope između Partizana i Šahtjor u decembru 2009. godine u Beogradu.

Nakon toga je osuđen i na 16 meseci zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković skandranjem pretnji na istoj utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter