0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Šerif najlakši protivnik

Objavljeno: 09.08.13 u 14:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa na žrebu u petak izvukla najlakšeg protivnika od mogućih u baražu za Ligu Evropa, ali da oba tima imaju podjednake šanse za plasman.

„Mi smo ostvarili veliki uspeh samom pobedom i eliminacijom Bursaspora. Sada smo dobili objektivno najlakšeg protivnika od ovih pet koje smo mogli da izvučemo, ali opet su šanse pola-pola“, rekao je Nikolić agenciji Beta.

Vojvodina je u trećem kolu kvalifikacija, posle 2:2 u prvoj utakmici, u revanšu u gostima ubedljivo pobedila turski Bursaspor i prošla u plej-of, dok je Šerif sa ukupnih 4:0 eliminisan od Dinama iz Zagreba u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Neophodno je da zadržimo mir i skormnost, pošto imamo prvo utakmicu sa Donjim Sremom i Voždovcem u Super ligi i samo tako možemo da probamo da plasmanom u grupnu fazu Lige Evropa napravimo istorijski rezultat za klub“, kazao je Nikolić.

Vojvodina će u prvoj utakmici dočekati Šerif 22. avgusta, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije u Tiraspolju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter