2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš: Preuzimam krivicu na sebe

Objavljeno: 09.08.13 u 17:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nenad Milijaš se nije proslavio u prvim utakmicama Crvene zvezde u tekućoj sezoni, a razočaran promašenim penalom u poslednjem minutu prvog poluvremena revanša protiv Černomoreca kapiten crveno-belih u poluvremenu je ostao u svlačionici. Iskusni vezista je u izjavi za zvanični sajt kluba izrazio spremnost da preuzme krivicu, a iz njegovih reči jasno je da mu uopšte nije lako zbog svega što se dešavalo.

„Priznajem da mi je mnogo teško, preživljavam najteže trenutke u karijeri. Ispali smo, nismo iskoristili šanse, i na sebe preuzimam najveći deo krivice zbog promašenog jedanaesterca. Nikada nisam promašio udarac sa 11 metara u Zvezdi, ali eto dogodilo se u najgorem trenutku. Sigurno da bih najsrećniji bio da se to nije dogodilo, međutim, ne mogu sada ništa da promenim. Da li sam trebao drugačije da šutiram, da „podignem“ više loptu, sada je nevažno. U trenutku sam odlučio da to bude po zemlji i pogrešio“ – emotivno je rekao Milijaš.

Strelac gola odluke u 143. večitom derbiju koji predstavlja jedan od najsvetlijih trenutaka crveno-belih u protekloj sezoni, ističe da nije psihički pao i da je spreman ukoliko to trener Stojanović bude tražio od njega, da u nedelju istrči na teren u Ivanjici.

„Spreman sam psihički, bar mislim da jesam, da nastavim dalje. Ako je pitanje da li želim da putujem sa ekipom i igram u nedelju, odgovor je „Da, želim“, a da li ću igrati i da li trener računa na mene je njegova odluka, ne moja“ – jasno je poručio kapiten.

Zvižduci i povuci upućeni nakon nerealizovanog jedanaesterca na Nenada su kao na velikog Zvezdaša sigurno uticali.

„Nije mi bilo svejedno. Međutim, nisam ja tražio izmenu, već je trener odlučio da ostanem u svlačionici na poluvremenu. Poštujem svakog navijača i ako oni misle da sam ja jedini krivac za poraz u dvomeču sa Černomorecom, neka bude tako. Saigrači i stručni štab su mi pružili podršku, dugo smo pričali nakon meča, skoro da nismo ni spavali, i hvala im na tome. Nisam se video ni sa kim iz Rukovodstva kluba, nije ni bilo vremena, ali sam otvoren za razgovor. Nenad Milijaš prvenstveno želi dobro Crvenoj zvezdi i poštovaće svaku odluku kluba“ – zaključio je kapiten.

0
0

2 Komentara

  1. Glavu gore kapitenu! Davaćeš još ti dosta golova! A onda eš ovim nezahvalnim navijačima biti heroj. Nije smak svijeta ako si promašio penal. I veće zvijezde fudbala su promašivale, pa nisu „skidali glavu“. timo se Ramosa, Mijatovića…

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema veze deli je prave ti ne zameraju ja znam kakoje kada tako nesto uradis idemo dalje glavu gore lopta nas nije htela u gol a najmanje smo mogli 3 gola da damo iz onih akcija idemo dalje glave gore !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter