0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazić: Mogu još bolje

Objavljeno: 09.08.13 u 20:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Izuzimajući Miloša Ninkovića koji je i u revanš meču protiv Černomoreca pokazao fudbalsku klasu jedini koji su svoj zadatak obavili na najvišem nivou u timu Crvene zvezde bili su štoperi Novak Martinović i mladi Darko Lazić.

„Uvek može bolje. Nije bilo loše, ali moram još dosta da radim. Martinović je sjajno komandovao odbranom. Mnogo mi je lakše kad pored sebe imam iskusnijeg igrača. Odradili smo naš zadatak u odbrani, nismo primili gol, ali nismo imali sreće da prođemo. Nedostajala je bolja realizacija“ – rekao je Lazić u izjavi za Novosti.

Zvezdin omladinac je takođe istakao da se nada da će ostati u prvom timu i pored toga što se očekuje da njegovo mesto u narednim utakmicama zauzme Migel Arauho ili Roberts Omega. O partneru Novaku Martinoviću u štoperskom tandemu konačnu odluku će doneti trener Stojanović, a na mladom Laziću je da ga dobrim radom i zalaganjem na treninzima uveri da je upravo on pravo rešenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter