in , ,

Butorović: Abubakar odlazi, Simon dolazi

balsa-butorovic

Ono o čemu se prethodnih dana govorkalo u vezi sa odlaskom Abubakara Oumarua iz Vojvodine u belgijski Beveren dobilo je i zvaničnu potvrdu i to od strane novog predsednika novosadskog kluba Balše Butorovića, koji je dodao da tu neće biti kraj odlascima.

„Oumaru 90 odsto odlazi u Belgiju, on je izrazio želju da ide i mi nemamo način da ga zadržimo. Pored njega TRajković i Vulićević su zaslužili da nastave karijeru u nekom od nostranih klubova i reše egzistencijalna pitanja, jer su igrom i odnosom prema dresu Vojvodine zadužili klub. S druge strane, mi smo sve radili planski, dovodili igrače na pozicije na kojima oni igraju upravo iz tih razloga. Naravno da bismo voleli da oni ostanu i sve će se uskoro znati“ – rekao je Butorović za Novosti.

Prvi čovek Vojvodine takođe je potvrdio da Simon Vukčević trenira sa timom i da bi u narednim danima trebalo da potpiše ugovor sa klubom. Butorović je takođe pokušao da smanji euforiju koja je nastala nakon eliminacije Burse posle čega su mnogi Novosađane proglasili za prvog favorita za titulu podsećajući da se dešavalo i ranije da Vojvodina bude bolja u međusobnom duelima sa Zvezdom i Partizanom, ali da je bodove gubila u „manjim“ utakmicama.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Znate li ko drži rekord u broju ubačenih trojki za pet minuta?

Hal skratio ime