1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Vukčević na Karađorđu

Objavljeno: 08.08.13 u 14:58

VUKCEVIC SIMON_18

Navodno je bio na korak od povratka u Partizan, međutim Simon Vukčević se vraća u srpski fudbal ali ne i u Humsku.

Bivši igrač Partizana i reprezentativac Crne Gore postaće novi član novosadske Vojvodine, a dogovor bi trebalo da bude ozvaničen danas ili u petak kada će i biti potpisan ugovor, prenosi Sportski žurnal.

I dok se pominjalo da će on potpisati za crno – bele ukoliko oni nastava kvalifikacije za Ligu šampiona, Vukčević na Karađorđe stiže bez obzira na rezultat revanš utakmice 3. kola Lige Evrope Bursa  – Vojvodina.

0
0

1 Komentara

  1. Da je pravi grobar ne bi postavljao uslove vezane za prolazak dalje pa da se vrati u Partizan,mnogo bolji i poznatiji fudbaleri vracali su se u Crno beli hram fudbala pa nisu postavljali nikakve uslove,sta ce nam onda uobrazena crnogorska zvezda koja ne moze da poveze ni pola sezone u klubu u kom igra. Pozdravite ga i pozelite mu sve najbolje, a u Partizanu bar dajte sanse klincima koje ima i koji ginu za crno beli grb a mnogo su bolji od ovih nabedjenih zvezda koji su vec na zalasku karijer a da je nisu ni otpoceli i tek sada nasli da je u Partizan ozive po svaku cenu. Pozz za Grobare i za sve mlade fudbalere Partizana i teleoptika, to je buducnost srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter