1
Domaći fudbal

Srećni su grobari Partizana

Objavljeno: 08.08.13 u 13:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ložili su se u Partizana da mogu da obezbede ulazak u Ligu šampiona, a po ko zna koji put se pokazalo da su to bila prazna obećanja. Ili što bi rekao predsednik kluba Dragan Đurić „kafanske priče“.

Istina je drugačija i srpski šampion će sutra saznati ime rivala s kojim će se boriti u plej-ofu za Ligu Evrope. Zašto je to sve tako pokušava da odgonetne sportski direktor kluba iz Husmke Albert Nađ.

– Svi ste bili svedoci da je Partizan na pripremama radio i igrao dobro, a zašto pojedinci ne pružju takve partije i na zvaničnim mečevima u ovom trenutku nemam odgovor. To je za dublju analizu, ali uradićemo i nju. Ja samo znam da verujem u ovaj tim i smatram da je Partizan kvalitetniji i od Širaka i od Ludogoreca.

Međutim, to je fudbal. Ne pobeđuje uvek boji. Da li smo mi bili kvalitetniji od Anderlehta ili Njukasla kad smo ušli u Ligu šampiona, ili možda od Reala kad smo u Humskoj igrali 0:0, a u Madridu izgubili samo 0:1 golom iz ofsajda? Pa nismo i takve stvari se dešavaju.

Tada smo imali sreće, ali je u pitanju bilo znanje, a sada isto tako mogu da kažem kako nismo imali sreće, a možda je uticalo i nečije neznanje – kaže Nađ.

Ivanov je otišao, Mitrović je na izlaznim vratima, a postojala je priča da će se u slučaju eliminacije Ludogoreca u klub vratiti Simon Vukčević, što Nađ demantuje.

– Ne, nijednog trenutka nije postojao dogovor da Simon Vukčevć dođe, ako se plasiramo u plej-of za Ligu šampiona. To je još jedna dezinformacija. Znam da vas po redakcijama svaki dan zovu razni ljudi i daju vam ponekad tačne, ali uglavnom pogrešne informacije, a ovo je jedna od njih.

Pazite, nijedan navijač Partizana ili grobar nije srećan što smo ispali od Ludogoreca, ali oni grobari Partizana su srećni. Ne želim da otkrivam njihova imena, ali svi vrlo dobro znaju koji su. Njima je drago što klubu ne ide dobro, a tvrde da su veliki partizanovci.

O Simonu jesmo pričali s određenim ljudima, ali nikada s njim ili njegovim menadžerom. Što se Mitrovića tiče, tvrdim da on nije prodat, a sad da li će biti prodat do kraja prelaznog roka, to ne znam. S druge strane, uznam da ćemo pokušati da u klub dovedemo još jednog štopera umesto Ivanova, mada tu poziciju može da pokrije i Milan Obradović.
U situaciji kao što je ova, prstom se uvek upire u trenera, pa su već krenule priče o smeni Vuka Rašovića.

– Naravno da trener ima svoju odgovornost, kao što je imamo i svi mi u klubu, ali nemojte sada da pišete kako je odgovoran ovaj ili onaj. Odgovorni smo svi zajedno. Tako je kada pobeđujemo, tako je i sada kada smo izgubili.

Kao što rekoh, verujem u ovaj tim i znam da će početi da pružaju partije kakve se do njih očekuju – rekao je Nađ.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter