0
Evrokupovi

Radović doveo Legiju na korak do Lige šampiona

Objavljeno: 08.08.13 u 09:19

121999184

Fudbaleri Legije iz Varšave plasirali su se u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su na svom terenu odigrali bez golova protiv Moldea. U prvom meču u Norveškoj bilo je 1:1 pa je poljski šampion na osnovu gola u gostima prošao dalje.

Srpski internacionalac Miroslav Radović bio je najbolji akter meča na „Pepsi“ areni. Napadač „Legionara“ je zadavao dosta muka odbrani Moldea tokom svih 90 minuta. Imao je Radović dve odlične šanse na utakmici, a u nekoliko navrata je pravovremeno asistirao saigračima.

Radović je u 80. minutu bio u prilici da ugrozi gol Moldea, ali je fauliran od strane Ekpoa, koji je zbog prekršaja zaradio drugi žuti karton, automatski crveni, pa je poljskom šampionu posao u finišu meča bio olakšan.

Po završetku meča nastala je velika radost na stadionu u Varšavi. Igrači su otrčali pobednički krug i proslavili uspeh sa svojim navijačima. Legija je ovom pobedom osigurala u najmanju ruku učešće u Ligi Evrope.

Žreb za plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona biće održan u petak. Prvi mečevi igraju se 20/21. avgusta, a revanš mečevi su na programu 27/28. avgusta. Potencijalni rivali Legije su Steaua, Seltik, Bazel i Dinamo iz Zagreba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter