4
TimeOut

Nova verzija slučaja „kapitenska traka“

Objavljeno: 08.08.13 u 10:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dan nakon eliminacije Partizana iz kvalifikacija za Ligu šampiona više se govorilo o slučaju „kapitenska traka“, odnosno o dešavanju neposredno po završetku utakmice.

Naime, pošto se na internetu pojavio snimak na kome se vidi kako navijač Partizana skida kapitensku traku sa ruke Marka Šćepovića digla se velika frka, da bi dan posle, na konferenciji za medije Kimi i Šćepović objasnili da nikakvog skidanja trake nije ni bilo.

U žaru informacija i dezinformacija, pojavila se i treća verzija priče koja bi kako je krenulo mogla da se ispostavi kao tačna ikao joj to nikad nije bila namera.

Untitled-6

Portal Njuz.net specijalizovan za izvrtanje pravih u lažne i duhovite vesti, došao je do zaključka da je zapravo „zabrinuti navijač merio pritisak Šćepoviću“.

Sudeći po priloženoj fotografiji sasvim je moguće da su u pravu.

0
0

4 Komentara

  1. Aleksandre,neko je Scepovica stavio u tim i dao mu kapitensku traku…Neka Kimi kao vodja prica sa tim ljudima(presednik,uprava,trener)…Pravi vodja to treba da uradi a ne da skida kapitensku traku igracu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milorade, taj Kimi jeste budala, ali taj Kimi je bio svud i sve i svasta preziveo sa svojim klubom… i dobre i lose stvari… a ti ne znam da li si dva puta bio na utakmici… sta fali sto mu je skinuo traku u ime grobara kada nije ostavio srce na terenu? NAPRED PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter