0
Domaći fudbal

Nenad Lalatović: Preda mnom je veliki posao

Objavljeno: 08.08.13 u 14:23

Fudbalski klub Voždovac je ušao u Jelen Superligu umesto Hajduka iz Kule, koji se ugasio. Ta vest samo deset dana pred start prvenstva dočekala je pomalo nespremno sve zaposlene u klubu sa Dušanovca.

v222414p0

Jedan od njih je i trener Nenad Lalatović. Ovaj mladi stručnjak, nekadašnji kapiten Crvene zvezde u svojoj trenerskoj karijeri je do sada vodio prvoligaške klubove poput Srema iz Spremske Mitrovice i Proletera iz Novog Sada, tako da je pred njim veliki izazov jer će po prvi put voditi nekog superligaša…

-Klub u Superligi mora da ima 22 licencirana igrača plus tri golmana. Mi smo zbog toga morali da ekspresno angažujemo neke igrače. Doveli smo četiri igrača iz Hajduka : golmana Nikolu Perića, koji je mladi reprezentativac, Danila Sekulića, Tomislava Kiša, Slobodana Lalića. Oni su stigli samo pet dana pred početak prvenstva.

Za klub je skoro potpisao i napadač Rade Veljović. Očekujem dolazak još par igrača do kraja prelaznog roka. Na meni kao treneru je sada veliki posao da uklopim sve igrače, ali ne žalim se. Igraćemo u Superligi, tako da su sada to slatke muke. Doduše moji igrači imaju kvalitet, tako da ne bi trebalo da bude problema oko njihove adaptacije.

VOZDOVAC-CRVENA ZVEZDA MML_01

Da li je tačno ono što se ovih dana u javnosti spekulisalo da Voždovac neće moći da igra na svom stadionu zbog nemanja upotrebne dozvole?

-Ja koliko znam to je sve već završeno. Ljudi iz kluba su sredili te sve papire. Smatram da je glupo da neko širi takve neistine, imajući u vidu o kakvom se objektu radi. Stadion je zaista prelep, nalazi se na vrhu tržnog centra na nekih 35 metara, sa 7.000 sedećih mesta i svima treba da služi za ponos- zaključio je šef struke Voždovca Nenad Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter