0
Domaći fudbal

Mirosavljević: Napredak ima ekipu za vrh tabele

Objavljeno: 08.08.13 u 20:44

mirosavljevic

Kruševački Napredak ima ekipu za vrh srpskog fudbala i realno je očekivati da se nađe među prvih pet timova na tabeli, izjavio je danas kapiten Nenad Mirosavljević.

Napredak se ove sezone vratio u Superligu Srbije pošto je osvojio prvo mesto u Prvoj ligi, a očekivanja štručnog štaba pred prvenstvo su velika, iako će se na samom startu susresti sa ekipom Jagodine koja je prošle godine osvojila Kup.

„Nezahvalno je prognozirati ishod kompletnog prvenstva, ali ja stojim iza onoga što sam rekao, a to je da Napredak ima odličnu ekipu i realno je očekivati da se nađemo među prvih pet ekipa“, rekao je Milosavljević novinarima.

Napredak je kao pojačanja u klub doveo dosadašnjeg fudbalera Inđije Srđana Dimitrova, igrače Hajduka iz Kule Miloša Cvetkovića i Mladena Veselinovića, kao i Nikolu Trujića, koji je raskinuo ugovor sa Partizanom.

„Oni su možda malo kasnije došli, nisu obavili kompletan pripremni period sa nama, međutim mislim da su se uklopili veoma brzo i smatram da će to dokazati već na narednoj utakmici“, prokomentarisao je Mirosavljević.

Trener Napretka Milan Lešnjak složio se sa Mirosavljevićem da Kruševljane očekuje teška utakmica, jer igraju na gostovanju.

„Sigurno je da će biti jedna kvalitetna utakmica, a iako smo tek sada ušli u Superligu, nećemo se zadovoljiti remijem ili zatvorenom igrom u potpunosti. Reč je o ekipi koja je disciplinovana, iskusna i dugo na okupu, a prednost Jagodine je iskustvo u superligaškom takmičenju“, kazao je Lešnjak.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije Jagodina – Napredak na programu je u subotu, 10.avgusta, od 20 sati na gradskom stadionu u Jagodini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter