0
Evrokupovi

Vojvodina otputovala u Bursu

Objavljeno: 07.08.13 u 18:23

Bursa

Fudbaleri Vojvodine otputovali su rano jutros u Tursku gde će u četvrtak 8. avgusta od 19:30 časova igrati revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bursaspora.

Novosađani su letom od 9:30 časova krenuli za Istanbul, odakle će se autobusom prevesti do Burse. Dolazak na odredište očekuje se u večernjim satima.

Prvi meč pre nedelju dana odigran u Novom Sadu završen je 2:2 i daje nadu „lalama“ da mogu da izbore plasman u narednu rundu.

„Ništa nije gotovo. Rekao sam to i na kraju prve utakmice, a ponavljam i sada. Svesni smo svi, a verujem i vi koji ste gledali susret na „Karađorđu“ protiv kakvog kvalitetnog protivnika se borimo. Znamo šta nas očekuje u Bursi, znamo da je protivnik izuzetno moćna i kvalitetna ekipa, da ima dobar rezultat iz prve utakmice i mnogi bi pomislili da je naš put u Tursku „nemoguća misija“. Mi ne mislimo tako i učinićemo sve da posle mnogo godina dovedemo Vojvodinu na korak od grupne faze Lige Evrope“, izjavio je trener Vojvodine Marko Nikolić.

Nikolić je na put u Bursu poveo 18 fudbalera: Žakula, Radija, Vujačić, Trajković, Alivodić, Kosović, Škuletić, Vranješ, Delač, Abubakar, Nastić, Tumbasević, Poletanović, Bilbija, Vulićević, Đurić, Kaluđerović, Leković, Nikolić, Leontijević, Basarić, Smiljanić, Todić, Vukosav, Marijan, Miljić, Jotanović i Krsmanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter