0
Fudbal

Rekonstrukcija Anžija

Objavljeno: 07.08.13 u 16:35

gadzi-gadziev

Bogati vlasnik Anžija iz Mahačkale Sulejman Kerimov odlučio je da okrene drugi list nakon što je shvatio da ne može novcem da kupi sve odnosno da uludo trošenje miliona na dovođenje i plate svetskim zvezdama ne donosi rezultate rešio je da promeni plan.

Pre svega postavljen je novi trener, a to je Gadži Gadžijev dojučerašnji šef stručnog štaba Krila Sovjetov iz Samare, iako se pričalo da bi umesto njega to moga da bude Slavoljub Muslin koji je ipak ostao veran Krasnodaru.

Gadžijev je već bio na klupi kluba iz Dagestana i to u dva navrata, najpre od 1999. do 2001. godine, a potom od 2003. do 2011. godine kada ga je zamenio Gus Hidink.

Pored dovođenja novog starog trenera Kerimov je, razočaran rezultatima ekipe, najavio i velike promene u igračkom kadru odnosno poručio je da su svi igrači, a među njima i Samuel Eto, na prodaju ukoliko se za njih pojavi interesovanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter