0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović nije razmišljao o ostavci, vraća Stojkovića u tim

Objavljeno: 07.08.13 u 16:56
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Jutro je uvek pametnije od večeri pa je verovatno iz tog razloga Vuk Rašović odlučio da o svojoj budućnosti na klupi Partizana priča tek nakon prespavane noći nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Nisam razmišljao o ostavci nijednog trenutka. Videćemo, kako se stvari budu odvijale, takve ćemo i odluke dalje donositi. Prihvatam odgovornost, ali se zna ko će da proceni moj status u klubu“ – rekao je Rašović novinarima na današnjem treningu.

Ono što je većini navijača Partizana palo na pamet nakon što se prvi golman Milan Lučač povredio u duelu sa Ludogorecom je ko će pored Živka Živkovića braniti gol ekipe u narednim mečevima. Međutim, Rašović nema nikakvu dilemu.

„Stojković će biti u protokolu za naredni meč kvalifikacija za Ligu Evope pošto on ima ugovor sa klubom i redovno trenira sa ekipom“ – poručio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter