0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Milijaš: Važno je da prvi postignemo gol

Objavljeno: 07.08.13 u 11:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš zna na koji način bi ekipa trebalo da igra sutra (20.45h) u duelu sa Černomorecom kako bi nadoknadila dva gola zaostatka iz prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (3:1).

„Ne bi smeli da podlegnemo atmosferi i da sve karte otvorimo bez obzira što bi trebalo da pokušamo od starta da budemo ofanzivni. Videlo se, čim ubrzamo igru Ukrajinci nisu baš sigurni pozadi, a za uspešan rasplet je mnogo važno da prvi postignemo gol“ – rekao je Milijaš u izjavi za Novosti.

Osvrnuo se Zvezdin vezista i na činjenicu da crveno-beli imaju dosta problema sa arbitrima odnosno odlukama koje ovi donose.

„Ne bi trebalo ulaziti u priču, komentarisati suđenje… Videlo se u Odesi da arbitri teraju po svome, a naše misli moraju da budu na terenu i da pokušamo svim snagama da budemo na visokom nivou. Ovakvi mečevi se dobijaju srcem, ali i pametnim taktičkim nadmetanjem koje nam je falilo u nekim trenucima prvog meča“ – jasan je Milijaš, koji takođe očekuje da Zvezda Ukrajince ugrozi i posle prekida pošto je to jedan od slabijih segmenata igre Černomoreca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter