0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Gagić ne mrda iz Partizana

Objavljeno: 07.08.13 u 13:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Urprkos interesovanju pojedinih evropskih klubovima među kojima je belgijski Ostende bio najkonkretniji reprezentativni centar Đorđe Gagić i naredne sezone će nositi dres Partizana što je potvrdio njegov menadžer Bojan Tanjević.

„Partizan je šampion ABA lige i šampion države i samim tim postoji interesovanje za Gagića od stranih ekipa, kao što verovatno postoji i za ostale igrače Partizana. Međutim, u njegovom slučaju, Partizan ima prioritet u odnosu na sve ostale ekipe. Lako smo se dogovorili da Đorđe ostane u timu i da i naredne sezone nosi crno – beli dres. Ljudi iz kluba su nam izašli u susret tako da se sve poklopilo. Đorđe nastavlja saradnju sa šampionom države. Trenutno vredno trenira sa reprezentacijom a zatim mu sledi sezona sa Partizanom“ – rekao je Tanjević za portak košarka24.

Gagić je prošle godine došao u Partizan iz Hemofarma i tada je potpisao četvorogodišnji ugovor što znači da bi u naredne tri godine trebalo da ostane među crno-belima ukoliko klub iz Humske ne odluči da ga proda ranije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter