0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Fofana već strelac, Stojković ponovo na golu

Objavljeno: 07.08.13 u 22:07
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Partizana odigrali su kontrolni meč protiv Srema u Jakovu. Šansu su dobili igrači koji nisu igrali protiv Ludogoreca i slavili sa 7:0.

Svoje prve minute u dresu Partizana zabeležio je i novajlija Ismael Beko Fofana koji je uspeo i da se upiše u strelce na ovom meču.

Među stativama se posle dužeg vremena našao i Vladimir Stojković koji će zbog povrede Lukača biti prijavljen za naredne utakmice Partizana.

Dvostruki strelac za crno-bele bio je Nemanja kojić (5′, 30′), dok su po jedan gol postigli Luka (13′), Malbašić (33′), Lukić (59′), Babić (iz penala) i Fofana (80′).

Partizan je igrao u sastavu: Stojković, Aksentijević, Volkov, Ivković, Stanković, Brašanac, Jojić, Luka, Pantić, Malbašić, Kojić. Igrali su još: Petrović Nikola, Živković Marko, Petrović Nemanja, Babić, Ranđelović, Milovanović Nemanja, Lilić Željko, Lukić Saša, Beko Fofana, Georgijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter