2
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Mitrović prodat Anderlehtu

Objavljeno: 06.08.13 u 14:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović karijeru nastavlja u Anderlehtu. To decidirano tvrde gotovo svi belgijski mediji. Prema njihovom pisanju, centarfor srpskog šampiona i reprezentacije Srbije će u Briselu ostati pet godina, a Humsku će napustiti do kraja avgusta.

To je ono što tvrde Belgijanci, a u Srbiji su vesti malo drugačije.

Prema našim saznanjima bliskim igraču i klubu, Mitrović se odavno dogovorio za svoje uslove, što je Hotsport.rs već pisao, ali Partizan i Anderleht još nisu. Razmimoilaženja su naravno u finansijama, mada bi to veoma brzo moglo da se prebrodi.

Navodno, Belgijanci su srpskom šampionu najpre ponudili četiri miliona evra plus 20 odsto od narednog transfera ili pet miliona plus 10 odsto, da bi sada pojačali cenu na pet miliona plus 20 odsto, mada neki tvrde da bi moglo da bude i pet procenata više.

To su detalji koji bi trebalo da se reše u što skorijem roku, pa informacija da Mitrović odlazi u Belgiju do kraja avgusta može da se posmatra kao istinita, samo kroz prizmu toga da će definitivni dogovor biti postignut brzo, što je veoma izvesno.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter