1
Evrokupovi

Foto: STARSPORT

Kraj snova, Ludogorec izbacio Partizan /VIDEO/

Objavljeno: 06.08.13 u 22:39
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su i u revanšu izgubili od šampiona bugarske Ludogoreca sa 1:0 u revanš meču 3. kola tako da im sledi borba za plasman u grupnu fazu Lige Evrope…

Vuk Rašović je odlučio da počne meč sa Mitrovićem kao najisturenijim, a od prvog minuta su priliku dobili i Đemba Đemba i Grbić, dok je Šćepović ostao na klupi na startu: Lukač, Obradović, Ostojić, Ivanov, Gulan, Marković, Đemba Đemba, Grbić, Ninković,  Ilić,  Mitrović.

S druge strane Ludogorec je krenuo sa sledećih 11: V. Stojanov, Žunior Saikara, Bart, Mantilja, Minev, Đakov, Marselinjo, Zlatinski, Aleksandrov, Bezjak, I. Stojanov.

Slabiji početak Partizana od očekivanog, Ludogorec je bio bolji, ali je od 28. minuta Partizan zaigrao bolje. Međutim dva najbolja napada su prekinuta zbog ofsajd pozicija… A u 44. minutu nesporazum Ostojića i Lukača, promašaj praznog gola od strane Stojanova, a golman cro-belih ne može da nastavi meč i menja ga Živko Živković.

U drugom poluvremenu sjajan start igrača Partizana, dve dobre šanse za samo pet minuta, raspoložen je bio Grbić, šutirao je odlično i Ninković, ali gola nije bilo.

Bugari su opet uspostavili kontrolu i smirili igru sve do 70. minuta. A onda opet pet minuta dobre igre crno-belih, a Mantilja je najzaslužniji što Ludogorec nije primio gol.  Pokušao je rašović uvođenjem Šćepovića umesto Ilića da napravi nešto, ali nije išlo i pride su navijači još jednom dočekali „reprezentativca“ na nož i zviždali mu.

A tri minuta pre kraja sve je rešeno – dobar napad Ludogoreca, Gulan pravi penal, dobija crveni karton, a Zlatinski postiže pogodak i vodi Bugare u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mogao je Partizan bar do izjednačenja u trećem minutu nadoknade, ali je Šćepović promašio zicer i pokazao zašto mu zvižde. A za kraj je usledilo horsko „uprava napolje“…

Šta reći još, Partizan je ispao od šampiona Bugarske…

0
0

1 Komentara

  1. Sudija je ionako namesten…i sami ste videli a onako su i kamere sve snimale pogotovo trenutak kada je Gulan dobio crveni karton za nista ali nmvz….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter