in , ,

JSL: Voždovac ne može na Dušanovcu

FK Vozdovac v FK Crvena Zvezda MML

Iako je na sednici obora za hitna pitanja pre samo četiri dana doneta odluka da FK Voždovac popuni upražnjeno mesto u Superligi nakon istupanja i gašenja Hajduka iz Kule sada se javljaju novi problemi.

Voždovac koji je najviše zbog svog novog stadiona dobio prolaz u JSL izgleda da ipak neće moći sezonu da započna na krovu tržnog centra jer za taj stadion još uvek nema upotrebenu dozvolu, što je potvrđeno i u Superligi

„Voždovac mora da nas izvesti šta se dešava sa upotrebnom dozvolom. U suprotnom, neće moći da igra na svom stadionu. Donji Srem je dobio rok da do 17. avgusta završi izgradnju druge tribine, a do 27. septembra svlačionice. Rad neće moći da igra utakmice visokog rizika na Banjici, dok će kapacitet stadiona OFK Beograda i Spartaka, za pojedine mečeve, biti smanjen“ kaže gensek Superlige Branislav Delić.

Dakle u probelmu su novi superligaš Voždovac, ali i već ustaljeni član elite Donji Srem. Po svemu sudeći Rad i ove sezone čeka seljakanje na relaciji Banjica – Vračar, dok će ruinirani Omladinski stadion svoj život živeti smanjennim kapacitetom.

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Bekrić: Finalisti pazite se

Batioha napustio OFK Beograd