0
Domaći fudbal

Aca Lukas predsednik Timoka

Objavljeno: 06.08.13 u 09:19

lukas

Čuveni folk pevač Aleksandar Vuksanović koji je svoju karijeru gradio 90-ih na beogradskim splavovima odakle mu i vodi poreklo nadimka Lukas izabran je juče na sednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Timok za predsednika kluba.

Kako piše Kurir saradnja Timoka i Lukasa nastala je u nameri da upravo ovaj klub izbori sledeće sezone plasman u elitno srpsko takmičenje.

Ukoliko Lukas prihvati da obavlja funkciju predsdnika Zaječaraca, on će gotovo sigurno morati da zamrzne svoje članstvo u skupštini Crvene zvezde. Popularni pevač za člana skupštine crveno – belih izabran je na prošlim izborima u Ljutice Bogdana.

Podsećanja radi ovo nije prvi put da estrada i fudbal imaju dodirne tačke na visokim funkcijama. Narodna pevačica Svetlana Ražnatović preuzela je nakon ubistva supruga Željka Ražnatovića Arkana funkciju predsednika FK Obilić, dok je manje poznato da je čuveni Ljuba Aličić predsednik FK Borac iz Šapca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter