0
Evropske lige

Nejmarov otac zabrinut za sina

Objavljeno: 05.08.13 u 18:59

neymar-barca

Najskuplje pojačanje Barselone ovog leta Brazilac Nejmar boluje od anemije, što je potvrdio i katalonski klub, a otac fudbalera je veoma zabrinut za zdravstveno stanje svoga sina.

Nejmar je prošlog meseca obavio rutinsku operaciju krajnika, ali je njegov organizam loše reagovao. Smanjila mu se količina gvožđa u krvi, a izgubio je i sedam kilograma.

„Nejmar mi je rekao da nije sve kao što je bio. On ima značajno manji nivo gvožđa u krvi u odnosu na period pre operacije. Kaže da je umoran od treninga u poslednje vreme, a taj fizički umor nije normalan. Izgubio je dosta na fizičkoj masi i to me brine. Povukao se, postao je tiši… Doduše, pridržava se saveta lekara, nadamo se da će za dve sedmice biti sve kako valja“, izjavio je Nejmar da Silva Santos otac Nejmara juniora.

Brazilski fudbaler se trenutno nalazi na turneji po Aziji sa Barselonom, ali je zbog zdravstvenog stanja neizvesno hoće li igrati na prijateljskim mečevima protiv selekcija Tajlanda i Malezije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter