0
Evrokupovi

Nađ: Strpljenjem do pobede

Objavljeno: 05.08.13 u 20:29

Albert Nadj

Sportski direktor Partizana Albert Nađ smatra da Partizan ima sve što je neophodno da se plasira u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Partizan ima kvalitet i moć da napravi rezultat koji nas vodi u plej-of Lige šampiona. Ono što je mnogo bitno – svi zajedno moramo da imamo strpljenje: ekipa, stručni štab i pogotovo publika, za koju se nadam da će doći u velikom broju. Igramo na rezultat i ono što nas zanima je prolaz dalje“, izjavio je Nađ za Sportski žurnal.

Strpljivom igrom crno-beli mogu do gola koji vodi dalje.

„Verovatno će želeti da sve rešimo u što kraćem vremenu. Moramo da budemo strpljivi, jedan gol nas vodi dalje, igramo protiv izuzetno kvalitetnog tima, koji kažnjava i najmanju grešku, što smo osetili u Bugarskoj“, kaže sportski direktor crno-belih.

Nađ potom ističe da je rezultat mnogo bitnije od same igre.

„Može igra da bude lepršava, ali je bitnije da kad se utakmica završi budemo zadovoljni ishodom. Hoćemo da se u petak nađemo u žrebu za plej-of Lige šampiona“, naglašava Nađ.

Sportski direktor Partizana ističe da je ekipa svesna važnosti ovog duela.

„Za ovu utakmicu se živi! Taktike padaju u vodu polaskom lopte sa centra. Na terenu nikad ne možeš da predvidiš šta će se desiti. Naši fudbaleri su igrali mnogo veće utakmice od ove. Poslednji večiti derbi je po intenzitetu i važnosti bio daleko bitniji. Svesni smo da bismo prolazom obezbedili šest novih utakmica u Evropi i mogućnost ulaska u Ligu šampiona. A ukoliko prođemo u četvrto kolo, sve je moguće“, konstatovao je Nađ.

Revanš meč 3. kola kvalifikacija za ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca na programu je u utorak 6. avgusta od 20:45 časova. Prvi meč bugarski tim rešio je u svoju korist rezultatom 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter