0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mitrović: Uradiću bilo šta samo da uđemo u Ligu šampiona

Objavljeno: 05.08.13 u 08:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Doneo je veliku radost Srbiji zajedno sa ostalim momcima iz omladinske reprezentacije Srbije, a taj uspeh proslavio je promenom frizure. Naravno u pitanju je niko drugi nego špic Partizana Aleksandar Mitrović.

„Nisam želeo ništa da pišem na majici, ali sam odlučio da promenim frizuru i tako sam stavio tačkice. Tu frizuru neću menjati ni do utakmice s Ludogorecom, pa ćemo videti kasnije“kaže Mitrović.

Naravno to je kao po automatizmu povuklo da se govori o tome šta će uraditi ako se crno – beli plasiraju u Ligu šampiona.
a na potpitanje šta će uraditi u slučaju da Partizan uđe u Ligu šampiona dodaje:

„Uh, tad ću uraditi šta god vam padne na pamet. Ne znam, recimo, istetoviraću glavu. Šalim se, ali samo neka Partizan uđe u Ligu šampiona, a ja sam spreman da uradim bilo šta. Protiv Bugara imamo veliku priliku da se plasiramo u plej-of, jer igramo pred našim navijačima, a smatram da imamo i kvalitet za to“ rekoa je mladi as „parnog valjka“, za list Kurir.

Što se tiče njegovog odlaska iz Partizana, Mitrović ostaje pri stavu da će biti tu tokom kvalifikacija, a nakon toga će videti šta dalje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter