0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Malbašić pod znakom pitanja za Ludogorec

Objavljeno: 05.08.13 u 15:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Filip Malbašić je bio jedan od retkih prvotimaca Partizana koji se našao u sastatvu na prijateljskom meču u Progarima odigranom u subotu, a čini se da bi učešće na proslavi 90 godina fudbala u ovom malom sremskom mestu moglo skupo da košta novog fudbalera crno-belih.

Naime, Malbašić kao i mladi Danilo Pantić su doživeli gotovo istovetnu povredu primicača pa bi moglo da se desi da ne bude u konkurenciji za sutrašnji meč.

„Teren u Progarima je bio malo slabiji i verovatno su zbog toga stradali primicači Malbašiću i Pantiću. Radiće odvojeno od ekipe, a u toku današnjeg dana ćemo morati na snimanje, kako bismo tačno utvrdili stepen povrede i eventualni oporavak. Nadamo se da nije ništa ozbiljno“ – rekao je za Sport doktor Partizana Ilija Rosić.

Ukoliko se ispostavi da mladi Malbašić ne može da igra Partizan će imati veliki problem na levoj strani terena pošto će zbog suspenzije Vladimira Volkova jedini igrač koji može da se stavi na raspolaganje Vuku Rašoviću, a da može da igra na tom delu terena, Nikola Gulan koji se nije proslavio u Razgradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter