0
Tenis

Jelana i Ana napadaju Toronto

Objavljeno: 05.08.13 u 10:59

ana-ivanovic-jelena-jankovic-1338507237-169416

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović igraće na turniru Premijer serije koji danas počinje u Torontu i postavljene su za 15, odnosno 16. nosioca.

Janković bi na startu trebalo da ima lak zadatak, jer je čeka jedna od teniserki koja prođe kvalifikacije, dok se Ivanović u prvom kolu sastaje sa Su Vei Hsi iz Kineskog Tajpeha.

U drugom kolu Jelena bi se sastala sa boljom iz duela dve Kanađanke – Šeron Fičmen i Stefani Duboa, a već u trečem bi najverovatnije igrala protiv druge teniserke sveta Beloruskinje Viktorije Azarenke.

Ana bi u drugom kolu igrala protiv Poljakinje Ursule Radvanske ili Italijanke Flavije Penete, a u trećem protiv pete teniserke sveta Kineskinje Na Li. Ukoliko je savlada, najverovatnije bi se sastala sa Nemicom Anđelikom Kerber, koju je ove godine dva puta pobeđivala.

Prošle godine i Jelena i Ana su ispale u drugom kolu. Nagradni fond je 2.369.000 dolara, a pobednici će pripasti 426.000 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter