0
Evropske lige

Ivanović: Iz dana u dan smo sve bolji

Objavljeno: 05.08.13 u 20:10

Ivanovic

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema londonskih „plavaca“ i dodao da će ekipa igrati još bolje kada počnu zvanična takmičenja, prenosi Tanjug.

Čelsi je juče u Nju DŽersiju na pripremnom turniru savladao italijanski Milan sa 2:0.

„Želimo da počnemo sezonu spremni i motivisani, da igramo od prvog dana na visokom nivou. Naravno, uvek ima mesta za napredak, ali trenutno Čelsi izgleda veoma dobro“, kazao je Ivanović za sajt kluba.

Srpski fudbaler je protiv Milana prvo poluvreme igrao na mestu štopera, a u nastavku meča bio je pozicioniran na desnom beku.

„U ovoj fazi priprema za svakog igrača je najvažnije da izbegne povrede“, dodao je Ivanović.

Fudbaleri Čelsija u sredu će odigrati prijateljski meč sa madridskim Realom na čijoj klupi je donedavno sedeo Žoze Murinjo, sada povratnik u redove „plavaca“.

Takođe, ekipu Reala predvodiće Karlo Anćeloti koji je sa Čelsijem u sezoni 2009/2010 osvojio Premijer ligu.

„Ima mnogo stvari koje povezuju Čelsi i Real, tako da očekujem veoma zanimljiv meč. Ipak, biće to daleko od prijateljskog duela. To je pravi test za nas“, zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter