0
Fudbal

Galijaniju nije jasna Fiorentina

Objavljeno: 05.08.13 u 13:52

Adriano Galijani

Upravi Milana nije jasno zbog čega u Fiorentini negoduju u vezi sa pregovorima koji ovaj klub vodi sa Ademom Ljajićem uz izgovor da je prelazni rok u toku i da je to više nego dozvoljeno, a pri tome im uopšte nije jasno zbog čega Firentinci tvrde da je ponuda stigla sa zakašnjenjem.

„Sve što smo mi uradili je da smo poslali ponudu u toku prelaznog roka koji je i dalje na snazi. Nismo uradili ništa loše. Čini mi se da trenutno ne postoje uslovi da dođe do dogovora“ – rekao je Adrijano Galijani, potpredsednik Milana, koji je potvrdio da je klub poslao ponudu od osam miliona evra za Ljajića.

Fiorentina je nedavno izašla sa izjavom da će Ljajić biti prodat ukoliko do 2. septembra ne produži ugovor sa klubom pošto mu aktuelni ističe narednog leta, međutim čini se da su se u međuvremenu predomislili ili pokušavaju da ušićare koji evro više na ovom transferu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter