0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Bugari se ne plaše atmosfere u Humskoj

Objavljeno: 05.08.13 u 12:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ekipa Ludogoreca puna optimizma stiže u Beograd na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će u utorak pokušati da odbrani prednost od 2:1 stečenu u prvoj utakmici odigranoj u Razgradu.

„Svesni smo da igramo protiv velike ekipe i da je domaći teren prednost Partizana, ali ne planiramo da se branimo. Ludogorec je ekipa koja voli da igra i da se nadigrava. Svi verujemo u prolaz u plej-of Lige šampiona, a ako mene pitate za rezultat, neka bude 0:0“ – rekao je za Novosti golman bugarskog šampiona Ivan Čvorović.

Ipak, iako im odgovara da se meč završi bez pogodaka Čvorović tvrdi da će Ludogorec jurišati ka golu Partizana bez obzira što su u timu svi svesni da ih u Humskoj očekuje paklena atmosfera.

„U Bugarskoj svi očekuju prolaz. Ističe se u prvi plan atmosfera u Humskoj, ali mi u našem sastavu imamo mnogo iskusnih igrača koji znaju da se nose sa pritiskom. Jedno je sigurno, Ludogorec će igrati fudbal na stadionu Partizana sa opredeljenjem da postigne gol, a ne da ga ne primi“ – završio je Čvorović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter