0
Košarka

Zvezda počinje pripreme

Objavljeno: 04.08.13 u 15:51

image

Košarkaši Crvene zvezde počeće u ponedeljak pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će se takmičiti u Evroligi, regionalnom takmičenju i srpskom prvenstvu. Zvezdini košarkaši će sutra obaviti neophodne lekarske preglede, dok je prvi trening zakazan za utorak.

Izabranici trenera Dejana Radonjića do 9. avgusta treniraće u dvorani u Železniku, a od 10. avgusta sele se na Zlatibor gde će boraviti 20 dana i obaviti bazični deo priprema. Ekspedicija crveno-belih biće smeštena u hotelu Wai Tai koji raspolaže i kompletnim sportskim kompleksom koji obuhvata košarkašku dvoranu, teretanu i travnate terene. I prethodne dve sezone košarkaši Crvene zvezde su početnu fazu priprema obavljali na Zlatiboru i zbog ogromnih pogodnosti i vrhunskih uslova za rad, stručni štab doneo je odluku da i ove godine Zlatibor bude baza crveno-belih.

Trener Dejan Radonjić od starta priprema neće moći da računa na sve raspoložive snage, jer je deo igrača na pripremama sa reprezentacijama za Evropsko prvenstvo, dok će se američki internacionalci prema unapred dogovorenom planu ekipi priključiti u drugoj polovini avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter