0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Savićević veruje u konačan trijumf /VIDEO/

Objavljeno: 04.08.13 u 18:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu u Odesi, mladi Vukan Savićević veruje da Beograđani imaju razloga za optimizam pred revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Uveren sam da dešavanja na terenu ne odgovaraju konačnom rezultatu. Odigrali smo na momente vrlo dobro, posebno u drugom poluvremenu. Ušli smo malo stegnuto u duel, iskreno imao sam tremu u prvih desetak minuta, trebalo mi je malo da se opustim i dobijem na samopouzdanju. Mislim da su to videli svi koji su gledali susret u Odesi “ rekao je Savićević, za zvanični sajt kluba.

U situaciji kod postizanja gola, Savićević je pokazao smirenost koju nemaju ni mnogo iskusniji fudbaleri.

„Abi je malo zakačio loptu koja je promenila smer, što je zbunilo protivničkog igrača, namestio sam se i video prazan prostor pored golmana i pogodio“ opisuje gol prezimenjak slavne Zvezdine „desetke“.

Revanš u Ljutice Bogdana na programu je za četiri dana, i bez obzira na razliku od dva gola, u taboru najtrofejnijeg srpskog kluba svi su uvereni u prolaz dalje.

„Ukrajinci su ekipa protiv koje itekako može da se igra. Pred našim navijačima i uz punu agresivnost, siguran sam da možemo do preokreta. Uveren sam da je ključ u prvom golu, odnosno vođstvu posle koga će se mnogo toga okrenuti na našu stranu. Uzdamo se svakako i u grotlo našeg stadiona iz koga mnogi nisu uspeli da se izvuku“ zaključio je Vukan Savićević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter