0
Fudbal

Mrđa: Prednost timovima iz Evrope

Objavljeno: 04.08.13 u 10:56
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski fudbaler Dragan Mrđa priprema se trenutno za novu sezonu, radeći na kondiciji u Novom Sadu. Iako 29-godišnji napadač još uvek nema novi klub, on želi da na potpisivanje ugovora i lekarske preglede ode maksimalno spreman.

-Radim naporno na kondiciji u Novom Sadu u iščekivanju novog angažmana. Želja mi je da maksimalno spreman dođem u novu sredinu. Zbog toga ću se najverovatnije narednih dana priključiti treninzima nekog od lokalnih klubova – rekao je Mrđa.

Doskorašnji centarfor Siona je izjavio kako još uvek vaga sve ponude koje ima pred sobom.

-Još uvek se nalazim u pregovorima sa nekolicinom klubova i tražim najbolju opciju za mene. Imam i finansijski veoma primamljive ponude iz dalekih zemalja i odabraću neku od njih samo ukoliko ne ostvarim angažman u Evropi – objasnio je Mrđa svoju trenutnu situaciju.

U proteklom periodu, mediji su uveliko izveštavali kako se Mrđa nalazi u pregovorima sa Crvenom zvezdom, kao i da je samo pitanje dana kada će ponovo obući dres koji je nosio do pre osam godina, ali sam igrač kaže da nije bilo ozbiljnijih razgovora sa ‘crveno-belima’.

-Dosta se pisalo u medijima o tome u prethodnom periodu i ne bih želeo da komentarišem tu situaciju. Mogu samo da kažem da je bilo kontakta, ali da oni nisu imali zvaničan ton – rekao je Mrđa.

Mrđa je ugovor sa Sionom raskinuo sredinom jula. Prethodne sezone je, nakon što se oporavio od teške povrede, došlo je do nesuglasica sa tadašnjim trenerom Đenarom Gatuzom, zbog čega je srpski fudbaler prebačen u ‘b’ tim, gde je postigao četiri gola na tri utakmice. U prvom timu je prethodne sezone odigrao pet prvenstvenih utakmica, dok je u Kupu Švajcarske imao po pogodak i asistenciju za samo 15 minuta provedenih u igri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter