1
Fudbal

Milevskog hoće i Amkar, Mrđa bliži Markani

Objavljeno: 04.08.13 u 21:18

Metalist's Acevedo challenges Dynamo Kiev's Milevskiy during their UEFA Cup soccer match in Kiev

Artem Milevski ne trenira koliko bi trebalo, izazi i opija se, zbog čega je i izbačen iz prvog tima Dinama, ali ponude mu samo stižu. Posle Livorna i Crvene zvezde na adresu ukrajinskog napadača stigle su još dve ponude. Prva je od ruskog Amkara koji očajnički traži napada, a druga od azerbejdžanskog kluba Gabala.

Amkar traži centarfora, imaju dobar vezni red i solidnu odbranu, ali im škripi u napadu. Zato trener Čerčesov želi da u timu vidi Milevskog, a Amkaru ne manjka novca da privoli sada već bivšeg reprezentativca Ukrajine. Ako pojača Amkar tamo ga čeka bugarski reprezentativac Blagoj Georgijev, nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Druga ponuda je navodno od Gabala, ali su to povezali ukrajinski i azerbejdžanski mediji, sa nedavnom posetom Milevskog prijateljima u ovoj državi.

Gde će na kraju nastaviti karijeru kada mu istekne ugovor 2. septembra to niko ne zna… A kada će ući u formu i da li će ikada više zaigrati na istom nivou to tek niko ne može da predvidi.

Sada se ponovo kao novi napadač Crvene zvezde sve češće pominje Dragan Mrđa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter