0
Evropske lige

Đurđić odveo Grojter u drugo kolo

Objavljeno: 04.08.13 u 17:43

1915884_w2

Fudbaleri Grojter Firta plasirali su se u drugo kolo Kupa Nemačke savladavši ekipu Federshajma sa 2:0 uz pogodak Nikole Đurđića.

Povremeni srpski reprezentativac je bio jedan od najopasnijih igrača na terenu i u 23. minutu je prošao po desnoj strani i ‘na tacni’ asistirao Mudrinskom koji nije bio precizan. Ipak, devet minuta kasnije Korčmar je doneo zasluženu prednost gostima.

Do kraja poluvremena Đurđić je imao još jednu priliku, ali je sa 14 metara šutirao preko gola.

Đurđić je ipak uspeo da zabeleži pogodak šest minuta pre kraja. Štiber je centrirao sa leve strane ka daljoj stativi, gde je Ognjen Mudrinski glavom vratio loptu ka sredini. Đurđić se našao na pravom mestu i ovaj put nije imao problema da savlada Torstena Milera.

Đurđiću je tako došao do svog drugog gola u sezoni, pošto je bio strelac i na otvaranju sezone u Cvajti, u pobedi nad Arminijom iz Bilefelda. Grojter Firt, koji zauzima prvo mesto na tabeli druge nemačke lige, u narednom kolu dočekuje Kajzerslautern.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter