3
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Subotić i zvanično postao Srbin

Objavljeno: 03.08.13 u 20:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Svetska plivačka federacija (FINA) dala je dozvolu Gavrilu Subotiću da u budućnosti igra za vaterpolo reprezentaciju Crne Gore nakon što je ovaj prošle godine odlučio da umesto za Crnu Goru nastupa za našu zemlju.

Sin nekadašnjeg vaterpoliste Crvene zvezde Vasa Subotića prošle godine je iz hercegnovskog Jadrana došao u beogradski Partizan i tada je podneo zahtev za promenu reprezentativne kapice. Čekao je punih godinu dana, ali je na kraju cela priča imala srećan kraj, makar kada su u pitanju „delfini“ i sam Subotić koji će već ovog meseca debitovati za Srbiju na Svetskom prvenstvu za juniore.

„Nismo ni sumnjali u promenu odluke jer je dokumentacija bila potpuna“ – rekao je Aleksandar Šoštar član Vaterpolo komiteta FINA.

0
0

3 Komentara

  1. Sta me molis Milane oni su posebna drzava pogledaj im komentare sto su bili bolji od nas na svetskom prvenstvu onda pricaj NISU ONI ZA NAS NITI MI ZA NJIH I KRAJ PRICE svaki igrac treba da igra za svoju zemlju ako valja a ovaj mali ne valja ni nanma ni njima vec je njegov tata ucenio udovicica da mu u ugovoru stoji sa partizanom i a selekcijom tu je problem sada je i to reseno na nasu zalost videces koja ce nasa mlada imena izostati radinjega pa cu te onda pitati naravno ako si srbin

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter