0
Ostali sportovi

Istorijska pobeda Kragujevčana

Objavljeno: 03.08.13 u 22:21

atletika

Danas je na stadionu Vojne akademije u Beogradu održano Ekipno seniorsko prvenstvo države na kojem su trijumfovali kragujevački Radnički u muškoj i Crvena zvezda u ženskoj konkurenciji.

U muškoj konkurenciji treće mesto zauzeo je klub AK “OAK” iz Beograda sa 8258 bodova, drugo mesto pripalo je AK“Partizanu”iz Beograda sa 9648  bodova, a zlatni pehar otišao je momcima iz  AK“Radničkog” iz Kragujevca sa 9965 bodova. .

U konkurenciji dama, bronzani pehar otišao je klubu AK“Partizan” iz Beograda sa 7116 bodova, srebrni u klub AK“Proleter” iz Zrenjanina sa 7384 bodova , i zlato je pripalo AK “Crvenoj zvezdi” iz Beograda sa 8251 bodava.

Od naših najboljih atletičara, danas su se izdvojili Emir Bekrić i Asmir Kolašinac. Emir Bekrić istrčao je trku na 400m bez prepona sa novim ličnim rekordom i odličnim rezultatom od 46.47s. Asmir Kolašinac imao je sjajnu seriju bacanja i zabeležio je vrhunski rezultat od 20.80m. Njih dvojica su još jednom dokazali da su u odličnoj formi i da spremni odlaze u Moskvu na Svetsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter