0
Evropske lige

Radovanović: Sjajno mi je u Kjevu

Objavljeno: 02.08.13 u 10:59

article

Srpski fudbaler Ivan Radovanović nalazi se na pripremama sa svojim novim klubom Kjevom. Reprezentativac Srbije bio je zadovoljan prijemom u timu iz Verone.

-Prvi utisci su zaista fenomenalni, ekipa me je dobro prihvatila. U timu imam dvojicu Slovenaca, Cesara i Lazarevića, kao i Hrvata Pamića, tako da imam i naše društvo. Momci su super. I uslovi za rad su dobri, pre nekoliko dana nam je otvoren novi sportski centar na jednom od najpoznatijih italijanskih jezera, Lago di Garda, koje se nalazi na 20 kilometara od Verone – rekao je Radovanović.

Radovanović je objasnio i razloge zbog kojih je napustio Atalantu u kojoj je proveo celih pet godina, ali je za to vreme odigrao mali broj utakmica.

-Nisam više bio zadovoljan u Atalanti jer nikada nisam imao kontinuitet i stalno sam išao na neke pozajmice. U Atalantu sam stigao sa samo 19 godina i za njih sam uvek bio mlad i govorili su mi “mlad si, ima vremena za tebe”. Nisam hteo da produžim ugovor jer mi je isticao za godinu dana i pojavio se Kjevo koji je odmah platio za mene, tako da sam prezadovoljan – kaže Radovanović, koji je kao pozajmljen igrač nastupao za Pizu, Bolonju i Novaru.

U subotu, Radovanovića i ekipu Kjeva očekuje vrlo atraktivan rival – ekipa Kardifa koja je ubedljivo osvojila Čempionšip i ušla u Premijer ligu.

-Utakmicom protiv novog premijerligaša Kardifa ćemo završiti prvi deo priprema. Do sada nismo primili nijedan gol, ali ovo će biti prvi ozbiljniji protivnik – smatra Radovanović.

Srpski reprezentativac je dodao i da je atmosfera u klubu opuštenija u odnosu na ostale timove i da ekipa ima samo jedan cilj.

-Ovde u Kjevu nema velikog pritiska, kao što ga možda ima u ostalim klubovima u kojima sam igrao u Italiji. Naš cilj je da ostanemo u Seriji A – rekao je Radovanović.

Sezona u italiji počinje 25. avgusta i u prvom kolu Kjevo gostuje Parmi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter