2
Košarka

FOTO:STARSPORT

Gagić za sada ostaje, Čakarević otišao

Objavljeno: 02.08.13 u 12:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Turbolentna vremena u Humskoj, preciznije u košarkaškoj sekciji. Nikad teža situacija u kojoj se nalazi Partizan zahvaljujući blokadi računa zbog ne plaćenog poreza dovodi u pitanje početak priprema, ali i donosi neizvesnot kada je igrački kadar u pitanju.

Tako je iz kluba otišao Marko Čakarević koji neće odraditi poslednju godinu ugovora od tri koliko je imao. U prvoj sezoni od dolaska u Humsku imao je zapaženu ulogu, ali je u pršloj zapao u drugi plan kod trenera Duška Vujoševića, da bi sada definitivno usledio rastanak.

Kada je u pitanu talentovani Đorđe Gagić, njegova je sudbina neizvesna. Iako su mediji pisali da on napušta klub, direktor crno – belih Dragan Todorić potvrdio je da ovaj igrač ostaje, barem za sada, u redovima „parnog valjka“.

Inače Partizan ima zakazan početak priprema za 5. avgust kada će se na prozivci pojaviti pet igrala i to Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Mihajlo Andrić i Mladen Đorđević iz prošle sezone, plus Đoko Šalić, dok bi nakon reprezentativnih obaveza Vujošević na raspolaganju trebalo da ima i Dejana Muslija, Bogdana Bogdanovića, Lea Vestermana i Žofrea Lovernja, a verovatno i Đorđa Gagića.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter