0
Košarka

Ubedljiva pobeda kadetkinja Srbije nad Ukrajinom

Objavljeno: 01.08.13 u 22:36

U16 Srbija w EP 2013

Ženska kadetska reprezentacija Srbije startovala je pobedom na Evropskom prvenstvu “B” divizije koje se održava u Matosinjosu u Portugalu.

Izabranice selektora Zorana Tira savladale su okviru prvog kola grupe “A” selekciju Ukrajine sa 72:41 (15:7, 13:6, 22:17, 22:11), posle mnogo bolje igre, pogotovo u odbrani, tokom svih 40 minuta utakmice.

„Od prvog trenutka bilo je evidentno da smo daleko bolji i kvalitetniji tim od selekcije Ukrajine sto smo ubedljivom pobedom i dokazali. Da igračice nisu bile donekle sputane tremom, jer ovo je za većinu devojaka prvi šampionat, odigrali bi sigurno još bolje. U svakom slučaju veoma sam zadovoljan, sve reprezentativke su igrale, sve dale veliki doprinos trijumfu, a njih deset se upisalo u listu strelaca. Očekujem da u istom ritmu nastavimo i sutra protiv Švajcarske, jer nas na ovom prvenstvu zanimaju isključivo pobede“, istakao je Zoran Tir.

U okviru drugog kola grupe “A” Evropskog prvenstva u Portugaliji reprezentacija Srbije se u petak (19:30 časova) sastaje sa selekcijom Švajcarske koje je danas ubedljivo savladala Norvešku – 72:25.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter