0
Fudbal

Soldado definitivno u Totenhemu

Objavljeno: 01.08.13 u 13:17

soldado-totenhem

Ako je i postojala i najmanja dilema oko prelaska Roberta Soldada u Totenhem ona je danas otklonjena pošto je klub iz Londona na svom zvaničnom sajtu objavio da je angažovao sada već bivšeg fudbalera Valensije.

Španski klub će za ubojiti centarfora zaraditi 30 miliona evra, koliko je i glasila otkupna klauzula, a još uvek nije poznata dužina i visina Soldadovog ugovora sa Totenhemom.

„Presrećni smo što možemo da objavimo da je postignut dogovor sa Valensijom oko transfera Roberta Soldada“ – kratko je saopšteno na sajtu Totenhema.

Soldado je tako postao treće pojačanje kluba sa Vajt Hart Lejna u tekućem prelaznom roku pošto su pre njega u klub stigli Paulinjo i Naser Čadli. Ovoliko trošenje novca je samo još jedna potvrda da je Totenhem već dogovorio prodaju Gereta Bejla madridskom Realu i da se samo čeka pravi trenutak da se to i potvrdi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter