0
Fudbal

Real i Totenhem se dogovorili, Bejlov transfer obara rekord

Objavljeno: 01.08.13 u 12:16

Geret Bejl

Jedan od vodeći sportskih listova u Španiji „As“ tvrdi da su se Totenhem i Real dogovorili oko transfera Gereta Bejla u „kraljevski klub“. Prema saznanjima ovog medija Madriđani će londonskom klubu na ime obeštećenja uplatiti neverovatnih 120 miliona evra čime će biti oboren rekord koji je do sada bio u rukama Kristijana Ronalda i Mančester Junajteda (94 miliona).

Istina još uvek ništa nije potpisano, ali se tvrdi da više ništa ne može da ugrozi dogovor dve strane pa ćemo tako Velšanina sledeće sezone gledati u dresu Reala dok će Totenhem dobro popuniti kasu i moći će da krene u kupovinu što je ustvari već i učinio pošto je Roberto Soldado praktično već postao novi igrač „pevaca“.

Podsećamo da je predsednik Totenhema pre nekoliko dana najavio da će Bejla prodati asmo ukoliko neko za njega ponude 145 miliona evra tako da ispada da je Real dobio popust od skoro 20 odsto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter