0
Fudbal

Nova epizoda u vezi Ljajićevog ugovora

Objavljeno: 01.08.13 u 17:13

20120925_ljajic

Sapunica oko Ljajićevog odlaska ili ostnka u Fiorentini svakog dana dobija novu epizodu, a poslednji akter koji je u glavnoj ulozi jesportski diorektor kluba iz Firence Danijele Prade.

„Trudimo se svim silama da produžimo ugovor sa Ljajićem, ali više ništa ne zavisi od nas već od samog igrača i njegove volje. Uskoro bi ponovo trebalo da se sastanu predsednik kluba i Ljajićev menadžer, međutim mi u timu želimo samo motivisane igrače koji su spremni da pokažu odanost klubu. Situaciju oko Adema procenjujemo iz dana u dan“ – rekao je Prade.

Ljajiću ugovor sa Fiorentinom ističe sledećeg leta,a  u situaciju žele da iskoriste Milan, Totenhem i Everton kako bi što jeftinije dobili srpskog internacionalca koji sa druge strane od svog sadašnjeg kluba traži trostruko veću platu ukoliko želi da ga zadrži.

Ukoliko se ipak desi da bivši kapiten Partizana ostane u Fiorentini, a ne produži ugovor, očekuje ga veoma teška godina pošto je sasvim izvesno da trener Vinćenco Montela neće računati na njega u važnim utakmicama odnosno verovatno će dobijati šansu samo u mečevima u kojima se prvotimci budu odmarali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter