0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Da budemo najbolji što možemo

Objavljeno: 31.07.13 u 15:59

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Odesu gde ke sutra očekuje prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaćeg Černomoreca. Tim povodom su se po dolasku domaćim i srpskim novinarima obratili trener Slaviša Stojanović i Miloš Ninković.

S’ neba pa u rebra rekao bi naš narod, a uravo to se desilo Stojanovića jer je prvo pitanje od ukrajnskih predstavnika štampe bilo, zbog čega je Partizan bolji godinama unazad?

„U klubu sam tek mesec dana i ne mogu da govorim zašto je to tako“ rekao je Stojanović i potom krenuo da govori o sastvu ekipe i postavci.

„U pitanju su finese, ali će se sve znati posle treninga. Takođe sve zavisi, da li će za Novaka Martinovića stići sertifikat u toku dana. Od toga zavisi mnogo. Ne mogu da kažem da će sigurno biti u timu, ako i dobijemo sertifikat. Mala je verovatnoća da se to desi, ali ćemo videti.“ rekao je Stojanović.

Što se tiče protivnik šef struke crveno – belih dobro je upoznat sa kvalitetima Černomoreca.

„Dobra su ekipa, organizovana i tokom svih 90 minuta ispunjavaju plan. Rezultat ne bih prognozirao, jer takve stvari prepuštam kladionicama. Na nama je da budemo najbolji što možemo, u ta dva sata“ zakljulio je Stojanović.

Možda i najveće pojačanje Beograđane Miloš Ninković proveo je veći deo karijere u Ukrajini pa je bilo interesantno čuti njegovo viđenje domaćeg tima.

„Dok sam bio u Dinamu, nikada nam nije bilo lako. Nisam gledao njihove poslednje mečeve, ali sam čuo da su bili bolji nego pre. Ako damo maksimum možemo do dobrog rezultata koji će značiti u revanšu. Mnogo bi nam značio gol u Ukrajini za revanš. Ako bismo pobedili sa 1:0 bili bismo jednom nogom u narednom kolu. To bi bio idealan rezultat.“ kazao je Ninković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter